16 april 2016
11:00

Wollsjö AIF

Referat: Öja FF vit - Wollsjö AIF

Det blev en spännande seriepremiär för P11 på Björkvallen i Öja. Vi fick en bra start och tog ledningen tidigt när Kevin bröt igenom hemmaförsvaret och kyligt bredsidade in 0-1 förbi hemmakeepern. Strax därefter gjorde vi 0-2 på ett liknande sätt och återigen var det Kevin som kämpade till sig bollen och drog ifrån Öjaförsvaret. Efter halva första halvleken såg det väldigt bra ut, så Öjas reducering kom lite olyckligt och strax innan pausvilan kvitterade hemmalaget till 2-2. Moralen och kämpaviljan fick sig en liten törn i början på andra halvlek när hemmalaget först gjorde 3-2 och lite senare 4-2. Daniel gjorde ett par kalasräddningar och det blev match igen när Abdel lirkade in 4-3. I ivern att kvittera så blev det istället ett femte hemmamål och efter det orkade inte laget resa sig igen. Allt som allt en rolig, spännande premiär och med lite mer kämpavilja och inställning så hade vi vunnit matchen, det kände nog alla idag. Vi tar nya tag inför hemmapremiären nästa Söndag!